O nas

V svetu spletnih projektov smo mlada, projektno organizirana skupina izkušenih sodelavcev iz različnih področij spletnega poslovanja.

Kljub mladosti, se lahko pohvalimo že s skoraj desetimi leti izkušenj s področja digitalnega marketinga. Krasi nas prilagodljivost, odzivnost ter transparentno delovanje. Naš primarni cilj je razvijanje pristnega odnosa in dolgoročnega sodelovanja z partnerji.

info@optipro.si040 645 255
ekipa optipro

Cenimo vaš in naš čas

Zato proces dela poteka hitro, učinkovito in predvsem brez motenja vašega delovnega procesa. Z izjemo uvodnega in zaključnega sestanka običajno večino dela skoordiniramo z uporabo spletnih orodij, ki so nam na voljo. Seveda smo dosegljivi in pripravljeni na dodatna usklajevanja tekom samega procesa razvoja projekta, vendar pa se običajno ne pokaže potreba po dodatnih srečanjih.

Poglavitna dejavnost predstavlja zagotavljanje spletne prisotnosti, ki vključuje:

  • Razvoj spletnih mest za različne ciljne skupine z uporabo spletnega uredniškega sistema WordPress (spletne strani, portali, intraneti, forumi, spletna trgovina…)
  • Spletno oglaševanje
  • SEO
  • Video produkcija
  • Spletno gostovanje

Uporabljamo najbolj uveljavljeno in priljubljeno platformo na svetu – WordPress. Naše dolgoletne izkušnja in uporaba najnovejših tehnologij, sta zagotovilo, da boste z našim delom več kot zadovoljni.

Kako lahko pomagamo?

S pomočjo kontaktnega obrazca nam predstavite vaše želje, mi pa se bomo v najkrajšem možnem času obrnili na vas.

[]
1 Step 1
Imevnesite ime
Telefonyour full name
phone
Vaše sporočiloopišite vaše želje
0 /
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right