Izdelava spletnih strani

Izdelujemo spletne strani, ki ustvarjajo pozitiven vtis na vaše obiskovalce.

Izdelava spletnih strani je hiter in učinkovit proces. Poskrbimo, da vas na spletu predstavi profesionalna in učinkovita spletna stran.

040 645 255info@optipro.si

izdelava spletnih strani mora temeljiti na načrtovanju

Zakaj je dobra spletna stran pomembna?

S pomočjo spletne strani ne dobite le možnosti, da na spletu objavite podatke o vašem podjetju. Spletna stran podjetja nudi možnost, da tudi na spletu izpostavite stvari, ki vaše podjetje razlikujejo od konkurence.

Izdelava spletnih strani ne sme biti prepuščena naključju. Pravilno zasnovano spletno mesto se namreč uvršča višje na iskalnikih in obiskovalcem pomaga razumeti zakaj je ravno vaše podjetje tisto, ki jim bo pomagalo rešiti problem.

Pravilno zasnovana spletna stran obiskovalcem pomaga razumeti, zakaj se odločiti za vas in ne za vašo konkurenco.

Zakaj je izdelava spletnih strani odzivne zasnove pomembna za SEO?

V zadnjem času smo priča hitro naraščajočega trenda uporabe pametnih mobilnih telefonov. Odzivna zasnova zagotovi, da se vsebina spletne strani prilagaja velikosti zaslona obiskovalca vaše spletne strani. Odzivne spletne strani so temelj vsakega spletnega mest in mora biti med glavnimi cilji razvoja spletnega mesta.

Google želi svojim uporabnikom ponuditi najboljšo možno vsebino. Če vaše spletno mesto ni prilagojeno mobilnim napravam, potem obstaja velika verjetnost, da bodo obiskovalci vaše spletne strani zapustili in obiskali spletno mesto, kjer bo vsebina lažje berljiva. Vaša stran bo zato slabše ocenjena in uvrščena na nižje mesta v iskalnikih.

Preverite ali je vaša spletna stran prijazna mobilnim napravam: preiskus prijaznosti do mobilnih naprav.

Odzivne spletne strani poskrbijo, da vaši obiskovalci dobijo vsebino, ki jo iščejo, v formatu v katerem jo lahko preberejo.

Wordpress spletne strani - preizkušena rešitev

Spletne strani so rezultat preizkušenih rešitev. Izdelujemo spletna mesta, ki jih lahko uporabite kot osebni blog, resne poslovne strani, novičarske strani, spletne trgovine, … naredimo lahko vse kar si zamislite.

Razvili bomo spletno mesto, ki bo raslo in se razvijalo skupaj z vami. S pomočjo sistema za urejanje vsebin WordPress bo vaša stran preprosta za uporabo, vzdrževanje in nadgradnjo. WordPress spletne strani so bolj prijazne iskalnikom, programska oprema pa redno posodobljena.

Izdelujemo spletne strani, ki so v celoti prilagojene mobilnim napravam, dosegajo visoke hitrosti, ter so zasnovane z namenom doseganja visokih položajev na spletnih iskalnikih. 

Uporaba WordPress platforme za upravljanje z spletnimi vsebinami zagotovi, da je vaše spletno mesto sodobno oblikovano, stabilno in varno, redno posodobljeno ter sprogramirano po vseh spletnih standardih.

Preberite si, zakaj se splača odločiti za WordPress spletne strani.

Vaša spletna stran lahko za vas prodaja 24h/dan, vse dni v letu!

Izdelava spletnih strani vključuje tudi promocijo spletne strani na spletu, s čimer vam bomo pomagali do prvih povpraševanj. Vaša investicija se vam bo povrnila že v nekaj tednih!

Vsem novim strankam podarimo oglaševanje na Googlu v višini 80€! V prvih dveh tednih bomo na ta račun na vaše spletno mesto poslali do med 250 in 500 obiskovalcev – potencialnih strank.

Koliko stane izdelava spletnih strani?

Cena izdelave spletne strani je odvisna predvsem od vaših želja. Cena preproste predstavitvene spletne strani, z osnovnim kontaktnih obrazcem, se lahko začne že pri cca 350€. Cena se oblikuje glede na vaše potrebe – več funkcionalnosti kot potrebujete, višja postaja cena.

Oglejte si katere funkcionalnosti lahko vsebuje spletna stran:

Na katere stroške morate računati pred izdelavo spletne strani?

Poleg enkratnega stroška izdelave spletnih strani morate računati tudi na vsakoletno podaljšanje domene in gostovanja za vašo spletno stran. Vsem strankam predlagamo, da same registrirajo domeno ter rezervirajo gostovanje za spletno stran.

V tem primeru račun za domeno in gostovanje dobivate neposredno na vaš naslov, s čimer se izognemo nepotrebnim administrativnim postopkom. Ne veste kako to narediti? Ne skrbite, postopek je preprost.

Koliko stane domena spletne strani?

Ne glede pri kateremu ponudniku boste rezervirali domeno, cena domene ne sme presegati 15€ (letno). Ob registraciji domene je ta znesek običajno nižji (8-12€), kasneje pa ponudniki radi ceno nekoliko dvignejo.

Kaj pa cena gostovanja?

Pri ceni gostovanja prihaja do večjih razlik. V primeru, da potrebujete nezahtevno spletno stran, potem lahko brez strahu izbirate tudi med cenejšimi paketi gostovanja. V kolikor potrebujete več funkcionalnosti vam takšno izbiro toplo odsvetujemo.

Preslabo gostovanje lahko negativno vpliva na hitrost spletne strani, kar ima lahko posledice. Hitrost spletne strani je namreč eden pomembnejših faktorjev, ki vplivajo na optimizacijo spletne strani oz. pozicijo vaše strani na iskalnikih. Še posebej se to izkaže pomembno pri večjih projektih – npr. spletnih trgovinah, kjer se pogosto pokažejo slabosti t.i. “shared hostinga”.

Predlagamo vam, da se za cene gostovanja obrnete na ponudnika Hitrost d.o.o, s katerim že vrsto let sodelujemo tudi sami in vam ga priporočamo.

Nekaj referenčnih projektov: spletne strani in trgovine

Kako lahko pomagamo?

S pomočjo kontaktnega obrazca nam predstavite vaše želje, mi pa se bomo v najkrajšem možnem času obrnili na vas.

[]
1 Step 1
Imevnesite ime
Telefonyour full name
phone
Vaše sporočiloopišite vaše želje
0 /
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right