Izdelava spletnih strani

Izdelujemo spletne strani, ki ustvarjajo pozitiven vtis na vaše obiskovalce.

Izdelava spletnih strani z nami je hiter in učinkovit proces. Poskrbimo, da vas na spletu predstavi profesionalna in učinkovita spletna stran.

030 746 701info@optipro.si

izdelava spletnih strani mora temeljiti na načrtovanju

Zakaj je dobra spletna stran podjetja pomembna?

S pomočjo spletne strani ne dobite le možnosti, da na spletu objavite podatke o vašem podjetju. Spletna stran podjetja nudi možnost, da tudi na spletu izpostavite stvari, ki vaše podjetje razlikujejo od konkurence.

Izdelava spletnih strani ne sme biti prepuščena naključju. Pravilno zasnovano spletno mesto se namreč uvršča višje na iskalnikih in obiskovalcem pomaga razumeti zakaj je ravno vaše podjetje tisto, ki jim bo pomagalo rešiti problem.

Profesionalno zasnovana spletna stran obiskovalcem pomaga razumeti, zakaj se odločiti za vas in ne za vašo konkurenco.

Zakaj je izdelava spletnih strani odzivne zasnove pomembna za SEO?

V zadnjem času smo priča hitro naraščajočega trenda uporabe pametnih mobilnih telefonov. Načrtovanje mora nujno v obzir vzeti tudi to dejstvo. Odzivne spletne strani so temelj digitalnega marketinga. Oblikovanje spletne strani odzivne zasnove mora biti vsekakor med glavnimi cilji prenove spletnega mesta.

Google želi svojim uporabnikom ponuditi najboljšo možno vsebino. Če vaše spletno mesto ni prilagojeno mobilnim napravam, potem obstaja velika verjetnost, da bodo obiskovalci vaše spletne strani zapustili in obiskali spletno mesto, kjer bo vsebina lažje berljiva. Vaša stran bo zato slabše ocenjena in uvrščena na nižje mesta v iskalnikih.

Preberite, kako lahko s pomočjo 360° fotografije izboljšate uvrstitev vaše spletne strani na iskalniku.

Odzivne spletne strani poskrbijo, da vaši obiskovalci dobijo vsebino, ki jo iščejo, v formatu v katerem jo lahko preberejo.

Naše spletne strani so rezultat preizkušenih rešitev

Spletne strani so rezultat preizkušenih rešitev. Ne glede na to kakšen tip spletne strani potrebujete – naša ponudba zagotovo zadovolji vse potrebe in okuse. Izdelujemo spletna mesta, ki jih lahko uporabite kot osebni blog, resne poslovne strani, novičarske strani, spletne trgovine, … naredimo lahko vse kar si zamislite.

Razvili bomo spletno mesto, ki bo raslo in se razvijalo skupaj z vami. S pomočjo sistema za urejanje vsebin WordPress ne bo vaša stran samo privlačna, ampak tudi preprosta za uporabo, vzdrževanje in nadgradnjo. WordPress spletne strani so bolj prijazne iskalnikom, programska oprema pa redno posodobljena.

Izberite najboljšo tehnologijo, ki vam je trenutno na voljo.

Kombinacija WordPress vmesnika in spletnega mesta po vaši želji zagotovi, da je vaše spletno mesto sodobno oblikovano, prodajno usmerjeno in sprogramirano po vseh spletnih standardih.

Vaša spletna stran lahko za vas prodaja 24h/dan, vse dni v letu!

Izdelava spletnih strani vključuje tudi promocijo spletne strani na spletu, s čimer vam bomo pomagali do prvih povpraševanj. Vaša investicija se vam bo povrnila že v nekaj tednih!

Vsem novim strankam podarimo oglaševanje na Googlu v višini 80€! V prvih dveh tednih bomo na ta račun na vaše spletno mesto poslali do med 250 in 500 obiskovalcev – potencialnih strank.

Nekaj referenčnih projektov: spletne strani in trgovine

Izdelava spletnih strani z ekipo Optipro je...

Kako lahko pomagamo?

S pomočjo kontaktnega obrazca nam predstavite vaše želje, mi pa se bomo v najkrajšem možnem času obrnili na vas.

[]
1 Step 1
Imevnesite ime
Telefonyour full name
phone
Vaše sporočiloopišite vaše želje
0 /
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right