Grafično oblikovanje

Nudimo vam grafično oblikovanje za splet ali tiskane medije.

Specializirani smo za področje promocije na spletu ali v tiskanih medijih. Nudimo grafično oblikovanje vseh tiskovin (vabil, vizitk, plakatov, brošur, kuvert, koledarjev,..), logotipov, embalaže, celostne grafične podobe in spletnih strani.

030 746 701info@optipro.si

grafično oblikovanje banner

Grafično oblikovanje za splet in tiskane medije

Grafično oblikovanje uporablja vizualne elemente za sporočanje idej s pomočjo tipografije, slik, barv in oblik. Privlačijo nas projekti, ki izzovejo našo kreativnost in nas silijo razmišljati izven okvirjev.

Zavedamo se, da se morajo koncepti grafičnega oblikovanja preprosto prenašati iz vašega logotipa, v spletne predloge, brošure, … To zavedanje uspešno uporabljamo v praksi.

Kaj zajema grafično oblikovanje?

Grafično oblikovanje zajema izdelavo:

  • celostne grafične podobe
  • tiskovin (vizitke, vabila, prospekti, zloženke, brošure, kuverte, koledarji, plakati)
  • logotipa
  • štampiljk
  • oglasnih pasic
  • embalaže izdelkov
  • tabel za označevanje
  • oglasov za tiskane medije
  • spletnih strani

Celostna grafična podoba

Celostna grafična podoba (CGP) vsebuje štiri ključne komponente – ime, logotip, tipografije in barve. Kakovostno zasnovana celostna grafična podoba pomembno pomaga izboljšati prepoznavnost in kredibilnost vašega podjetja. CGP lahko vključuje tudi oblikovanje dopisnih listov, žiga, vizitke, označevalnih tabel, kuvert, spletne predstavitve in ostalih materialov po dogovoru.

Oblikovanje tiskovin

Poskrbeli bomo, da vaše tiskovine  sporočajo vašo zgodbo in prepričajo vaše stranke, da se vrnejo. Tiskovine kot so brošure, letaki ali katalogi so del celostne grafične podobe, s katerimi najbolj pogosto predstavljamo vaše podjetje ali storitve. Sodobne in privlačno oblikovane tiskovine komunicirajo vrednote vašega podjetja in pri potrošniku vzbujajo zanimanje. Vse tiskovine oblikujemo v skladu z zadnjimi trendi oblikovanja.

Izdelava logotipa

Logotip je prvi vizualni stik obiskovalcev z vašim podjetjem. Za vas lahko izdelamo privlačen logotip, ki bo ustvaril pozitiven vtis na vaše obiskovalce še preden vas bodo imeli možnost osebno spoznati. Izdelujemo logotipe za podjetja vseh velikosti.

Oblikovanje embalaže

Embalaža izdelkov je grafični element, ki je tesno povezan z identiteto podjetja. Oblikovanje embalaže zajema pripravo grafične predloge glede na vaše želje in smernice. Oblikovana embalaža bo privlačna, učinkovita in bo vašim izdelkom pomagala izstopati iz množice konkurenčnih izdelkov.

Oblikovanje oglasov za spletne in tiskane medije

Izdelujemo oglase za vse vrste medijev. Grafično podobo prilagodimo specifičnim potrebam oglaševalske akcije, s čemer poskrbimo za učinkovitost oglasov. Spletno oglaševanje ponuja širok razpon različnih velikosti oglasov. Pri zasnovi oglasov za splet je potrebno zadostiti tehničnim zahtevam, kot tudi pravilom oblikovanje vsebine teh oglasov. V sklopu spletne oglaševalske akcije vam izdelamo statične ali dinamične pasice, ki bodo izpolnjevale vse kriterije.

Tisk promocijskega materiala

Nudimo vam možnost celovite storitve. V ponudbo lahko vključimo tudi tisk. V kolikor ne veste, kje ugodno in kvalitetno natisniti pripravljen promocijski material ali tiskovine, vam lahko pomagamo tudi na tem področju. Vprašajte nas za neobvezujočo ponudbo.

Izdelava spletnih strani

Potrebujete spletno stran ali trgovino? Nudimo vam priložnost, da postanete prepoznavni tudi na spletu. Izdelava spletnih strani vključuje tudi promocijo spletne strani na spletu, s čimer vam bomo pomagali do prvih povpraševanj. Vaša investicija se vam bo povrnila že v nekaj tednih!

Kako lahko pomagamo?

S pomočjo kontaktnega obrazca nam predstavite vaše želje, mi pa se bomo v najkrajšem možnem času obrnili na vas.

[]
1 Step 1
Imevnesite ime
Telefonyour full name
phone
Vaše sporočiloopišite vaše želje
0 /
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right