Ekipa Optipro

V svetu spletnih projektov je ekipa Optipro mlada, projektno organizirana skupina izkušenih sodelavcev iz različnih področij spletnega poslovanja.

Kljub mladosti ekipe, se lahko pohvalimo že s skoraj desetimi leti izkušenj s področja digitalnega marketinga. Ekipo Optipro krasi prilagodljivost, odzivnost, transparentno delovanje in držanje rokov in obljub. Naš primarni cilj je razvijanje pristnega odnosa in dolgoročnega sodelovanja z partnerji.

info@optipro.si040 645 255
ekipa optipro

Cenimo vaš in naš čas

Zato proces dela poteka hitro, učinkovito in predvsem brez motenja vašega delovnega procesa. Z izjemo uvodnega in zaključnega sestanka, običajno večino dela skoordiniramo z uporabo spletnih orodij, ki so nam na voljo. Seveda smo dosegljivi in pripravljeni na dodatna uskajevanja tekom samega procesa razvoja projekta, vendar pa se običajno ne pokaže potreba po dodatnih srečanjih.

Poglavitna dejavnost predstavlja zagotavljanje spletne prisotnosti, ki vključuje:

Smo ponudnik rešitev po meri naročnikov. Uporabljamo najbolj uveljavljeno in priljubljeno platformo na svetu – WordPress. Upoštevanje smernic odlične uporabniške izkušnje in uporaba najnovejših tehnologij, sta zagotovilo, da boste z našim delom več kot zadovoljni.

Vrednote, ki povezujejo našo ekipo in so zagotovilo za vaše zadovoljstvo

Odličnost v vsem kar delamo

Naši projekti so izvedeni kakovostno, korektno in profesionalno. Z njimi dosegamo in presegamo pričakovanja naročnikov in partnerjev.

Strokovnost, znanje in najnovejše tehnologije

Delo izvajamo strokovno, z uporabo najnovejših tehnologij ter skladno s trendi v stroki in smernicami delovanja podjetja.

Transparentno, pošteno in etično delovanje

Projekte izvajamo skladno z dogovori; naročnikom vedno razložimo kako potekajo posamezne faze projekta, kaj lahko pričakujejo ter na kakšen način se izvedejo posamezne faze in kakšni bodo rezultati.

Kako lahko pomagamo?

S pomočjo kontaktnega obrazca nam predstavite vaše želje, mi pa se bomo v najkrajšem možnem času obrnili na vas.

[]
1 Step 1
Imevnesite ime
Telefonyour full name
phone
Vaše sporočiloopišite vaše želje
0 /
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right