360° fotografija

360 fotografiranje je neinvaziven proces, ki ga opravimo s pomočjo kamere in stojala.

Trajanje je odvisno od velikosti prostora, ki ga posnamemo. Poteka s posebno kamero, ki omogoča snemanje v krogu 360 stopinj. To nam omogoča, da dobimo posnetek prostora, ki uporabniku omogoča premikanje v vse smeri.

040 645 255info@optipro.si

360° fotografija mesta

Snemanje in obdelava 360° fotografij

Po izvedenem snemanju v studiu povežemo panoramske slike s pomočjo računalniške geometrije in programske opreme za prostorsko indeksiranje. Posnetke sestavimo v interaktivno 360° predstavitev vaših prostorov.

Končni rezultat je osupljiva virtualna izkušnja, ki omogoča uporabnikom, da se prosto gibljejo skozi virtualni model vašega prostora, posnet v 360 stopinjski tehniki.

V roku nekaj dni po snemanju posnetke objavimo na platformah Google Zemljevidi, Google Street View, Google Earth ter Google my Business. Hkrati vam pošljemo povezave do posnetkov in kodo za vdelavo posnetkov na vaši spletni strani.

Najpogostejša uporaba 360° fotografije

Google virtualni ogled vam omogoča, da potencialnim strankam omogočite poglobljeno, 360-stopinjsko ogledovanje prostorov vašega podjetja oz. okolice. Koristi te tehnologije za vaše podjetje so omejene samo z vašo domišljijo.

Če ste butični hotel ali nudite nočitve z zajtrkom, pomislite, kaj vse lahko za vas stori virtualni ogled. 360 stopinjska predstavitev poveča verjetnost spletne rezervacije za do kar 85 odstotkov!

Najpogosteje se 360° fotografija uporablja za:
– Fotografiranje referenc
– Fotografiranje poslovnih objektov in njihove okolice
– Fotografiranje hotelskih sob hotelov & hostlov,
– Fotografiranje sob apartmajev, zidanic
– Fotografiranje nepremičnin

Prednosti objave 360° fotografij na spletu

Virtualna predstavitev vašega podjetja

360° fotografija objavljena v Google Street View omogoča vašim potencialnim strankam oz. gostom vpogled v vaše prostore. Z 360 stopinjskimi fotografijami jim omogočite, da vas lažje najdejo oz. da o vas izvejo več. Sodeč po Googlovi raziskavi obstaja 1x višja možnost, da vas bo stranka obiskala, če vaša predstavitev vključuje tudi 360 stopinjske fotografije.

360° fotografija kot orodje vizualnega marketinga

Slika pove več kot 1000 besed. Panoramska fotografija po naši logiki pove vsaj 360 krat več besed kot ena fotografija. 360° fotografije so odlično orodje vizualnega marketinga. Nudijo možnost interaktivne prestavitve vašega podjetja. V nekaj dneh po objavi si bo lahko vaše prostore ogledalo na tisoče uporabnikov spleta.

Višje pozicije spletne strani v Google iskalniku

Podjetja, ki uporabljajo 360 stopinjske fotografije in virtualni ogled imajo enkrat višjo možnost, da pri potencialnih uporabnikih ustvarijo zanimanje. Vaša naložba v 360 predstavitev se vam bo povrnila v zelo kratkem času. V največji meri je to posledica interakcij in porabljenega časa na vaši spletnih strani.

Poskus, ki ga je izvedel Google je potrdil, da 360 stopinjske fotografije spodbujajo uporabnike k interakciji. Uporabniki bolj pogosto delijo vsebino s svojimi prijatelji. Hkrati imajo takšne fotografije večji delež klikov (CTR), kot npr. standardna video predstavitev, katero je Google uporabili za primerjavo. Poleg tega, so si uporabniki poleg 360 fotografij bolj pogosto in dalj časa ogledali ostalo ponudbo podjetij.

Prav ti dejavniki – interakcija uporabnikov, zadrževanje na spletni strani in delitve vsebine s prijatelji, so ključni elementi izboljšanja organske uvrstitve vaše spletne strani. Ne zamudite te odlične priložnosti, da se povzpnete po Googlovem iskalniku na višje pozicije.

Objava 360° fotografij na spletu

360 stopinjske fotografija se lahko uporabi za:
– Vdelava na vaši spletni strani
– Vdelava na profilu Google my Business (če je nimate vam jo naredimo brezplačno)
– Integracija na Facebook strani
– Izdelavo Google virtualnih ogledov

360 stopinjski virtualni ogled vaših prostorov ali posestva se prikaže v Googlovih rezultatih iskanja in Google zemljevidih na vseh napravah povezanih z internetom. Funkcijo poganja Google Street View tehnologija, ki se uporablja v storitvi Google Zemljevidi in Google Zemlja, ki ponujata panoramski pogled na ulice po vsem svetu. Ogledi so na voljo za prikazovanje tudi v sklopu uporabe očal za virtualno resničnost (VR).

Posnete fotografije so v vaši lasti za vedno in niso predmet mesečnih naročnin. Cena snemanja 360° fotografij in izdelava virtualnih ogledov je odvisna od velikosti in števila vaših prostorov oz. okolice, ki jo želite predstaviti. Največkrat se ta cena giba med 150-250€. Stopite v kontakt z nami – z veseljem vam pripravimo neobvezujočo ponudbo.

Kako lahko pomagamo?

S pomočjo kontaktnega obrazca nam predstavite vaše želje, mi pa se bomo v najkrajšem možnem času obrnili na vas.

[]
1 Step 1
Imevnesite ime
Telefonyour full name
phone
Vaše sporočiloopišite vaše želje
0 /
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right